CnC-koneistusta

Varpa-Set Oy on vuonna 1992 perustettu metallialan yritys. Yrityksemme sijaitsee Pieksämäellä keskeisellä paikalla Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme erikoistuneet eri metallien ja muovien alihankintakoneistukseen.
Valmistamme sekä yksittäiskappaleita että sarjoja. Suoritamme myös osakokoonpanoja. Tuotannossa yleisimmin käytettävät raaka-aineet ovat  mm. Fe, 42CrMo, RST, HST, alumiini ja erilaiset muovit. Nykyaikaiset CNC-koneet sekä ISO 9001- laatujärjestelmä takaavat hyvän laadun ja kilpailukykyiset hinnat. Tuotannon tukena yrityksessä on käytössä WinCAM-ohjelmisto.
 
Bodycoten lämpökäsittelylaitos sijaitsee vieressämme, joten lämpökäsittelyt valmiille tuotteille saadaan nopeasti. Asiakkaan tilaamiin tuotteisiin on mahdollista myös saada yhteistyöverkoston kautta sähkö- ja kuumasinkitykset, maalaukset sekä hiekkapuhallukset. Lisäksi hitsaustyöt onnistuvat kauttamme.

Sijaintimme


Yrityksemme toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Puutarhatien teollisuusalueella, lähellä Pieksämäen keskustaa.